Kaivinkone.

Kiilaustyöt, louhinnat ja räjäytykset ammattitaidolla Turun ja Helsingin seudulla

Yhteydenotto

Waterman Oy on toiminut alalla jo pitkään. Teemme louhinta- ja kiilaustyöt sekä räjäytykset luotettavasti ja turvallisesti. Toimimme Turusta käsin, mutta asiakkuutemme vievät meidät usein myös pääkaupunkiseudulle Espoon, Helsingin ja Vantaan lähialueille. Lukuisat eri projektit ovat kartuttaneet kokemustamme vuosien myötä, joten tilatessasi urakan kauttamme voimme taata palvelun olevan sujuvaa ja toteutuvan aikataulussa. Asiakaskuntaamme kuuluvat monipuolisesti niin yksityishenkilöt, rakennusliikkeet, teollisuusyritykset kuin kunnatkin. Tervetuloa tutustumaan palveluvalikoimaamme tarkemmin.

Osaava louhinnan ammattilainen apunasi

Waterman Oy on louhintatöiden ammattilainen. Me arvostamme asiakkaidemme kanssa turvallisesti ja suunnitelmallisesti tehtyjä louhintatöitä. Ammattilaisemme toteuttavat louhintatyöt sekä rakennusten ulkopuolella että sisätiloissa kokonaisvaltaisesti. Pidämme huolen siitä, että kalustomme on ajantasainen ja huollettu ja tarvittavat lupa-asiat on hoidettu. Voit luottaa toimintamme turvallisuuteen.

Monipuolisiin louhintatöihimme kuuluvat muun muassa:

  • avolouhinta
  • kanaalilouhinta
  • erikoislouhinta
  • asutuskeskuslouhinta
  • tarkkuuslouhinta
Pyydä tarjous

Hydraulinen kiilaus

Waterman Oy:n tekemät kiilaustyöt ovat oikea ratkaisu tilanteeseen, jossa työmaaltasi täytyy poistaa kiviä tai kalliomateriaalia, mutta kohteen räjäyttäminen ei ole mahdollista. Hydraulinen kiilaus on oikea louhintatapa kohteisiin, joissa pölyn, värähdysten ja melun määrä täytyy pitää mahdollisimman pienenä. Monipuolinen kalustomme ja ammattilaistemme vankka osaaminen takaavat sen, että tekemämme kiilaustyöt toteutetaan aina viimeistellysti ja turvallisesti. Toiminta-alueemme kattaa Turun ja pääkaupunkiseudun kohteet. 

Räjäytystyöt

Kun tarvitset kohteeseesi kokenutta louhintatöiden ammattilaista, joka toteuttaa monipuoliset räjäytystyöt aina turvallisesti, on Waterman Oy palveluksessasi. Yrityksellemme kohteiden ja niiden ympäristön turvallisuuden takaaminen ovat tärkeä asia. Tämän vuoksi teemme tottuneesti jokaisessa työkohteessamme räjäytyssuunnitelman ennen töiden aloittamista. Toteutamme räjäytystyöt asiakkaillemme vankalla kokemuksella ja laadukkaalla kalustolla. Kaikki tekemämme räjäytykset sopivat sekä yksityis- että yritysasiakkaidemme tarpeisiin.